Хороскоп. Китайски хороскоп


Как обичат зодиите, в любовта всичко е възможно и нищо не е задължително, ако с него е съгласен и партньора. Астрологията е удивителен и мощен инструмент с който можете да опознаете себе си, да разберете бъдещето си и другите около вас.

Нумерология : Числото на раждане (рождено число) е първото и най-важното. То може да определи характера на човек и да управлява съдбата му, като си взаимодейства с другите числа на човека (напр. с числото на името на човек). Числото на раждане се определя чрез сумиране на числата от датата на Вашето раждане до получаване на едноцифрено число. Например, родени сте на 12 март 1970 година. Числото на вашето раждане е 5.

Детски хороскоп : Към децата от различните зодиакални знаци трябва да се подхожда различно, с разбиране на техните индивидуални зодиакални потребности.

Как да разбера каква зодия съм според китайския хороскоп?
Китайската астрология се е развила с астрономията по време на династията Хан от втори век преди новата ера до втори век след Христа. Китайската философия се гради на теорията за хармонията между небето, земята и водата. Според китайската астрология зодиите според рождената дата на всеки човек са Плъх, Бивол, Тигър, Заек, Дракон, Змия, Кон, Овца, Маймуна, Петел, Куче и Прасе

0 comments: